TL;DR: Перфектен за новия собственик на жилище или ентусиаста на Направи

...
TL;DR: Перфектен за новия собственик на жилище или ентусиаста на Направи
Коментари Харесай

Подарете на домашен майстор този модерен и изключително практичен комплект електрически бормашини за под $95!

TL;DR:  Перфектен за новия притежател на жилище или запалянкото на „ Направи си самичък “ във вашия лист, този мултифункционален комплект принадлежности за отвертки сега е единствено $94,99 (общ. $109). Просто поръчайте до 7 декември за навременна празнична доставка!

Имате ли някой в ​​списъка си за извършване на покупки, който обича да построява, поправя и надгражда неща? Вашата майка, татко или друга половинка занаятчия ли е или жена? Нов набор от принадлежности, като този комплект отвертки от 5 елементи, може да бъде точното нещо, с което да надстроите оборудването им и да ги развълнувате за бъдещи планове.

Точно в точния момент за празниците, тази отвертка " всичко в едно " се продава за $94,99 (общ. $109), когато поръчате до 17 декември. Не забравяйте да я вземете до 7 декември, в случай че желаете да я подарите на някого особено!

Победител в премията Red Dot за 2023 година, звездата на този комплект принадлежности е мощната електрическа отвертка 3,6 V, която може да стане наложителен сателит. Той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР